Våra tjänster

Ett fysiskt event eller en digital tv-sändning?

Vad vill du kommunicera och vad ska det leda till? På FIVE Sweden är vi specialister på att hjälpa dig och ditt företag att nå ut med dina budskap. Våra verktyg är filmen, studion eller det fysiska eventet, eller en mix av dessa.

Film

En film ska väcka känslor. Och det även om den förklarar ett komplext sammanhang. FIVE Sweden har ett in-house team med producenter, filmare, redaktörer och redigerare. Vilket är det du behöver för att din film ska bli relevant för din målgrupp. Hos oss får du hjälp med promofilm, företagsfilm, eventfilm, reklamfilm, produktfilm eller utbildningsfilm.

Läs mer om Film

Event

Oavsett om ni är 50, 500 eller 5000 personer, på eget kontor eller i Globen, så vet vi vad som krävs. FIVE Sweden är specialister på göra ditt event till något alldeles extra.

Läs mer om Event

Studio

Vi erbjuder lösningar för digitala möten och event utifrån ditt företags specifika behov. Från en mindre webbsändning eller inspelning på kontoret, till en fullskalig liveproduktion i studio. Vi finns med under hela processen, från idé till distribution.

Läs mer om Studio

Hör gärna av dig

Eller om du hellre vill mejla, klicka nedan. Eller gå in på Kontakt i menyn längst upp. Där hittar du våra personliga adresser.

info@fivesweden.se

 

Kontaktform