Filmproduktion

Vi kan film. Från idé till färdig produktion.

Behöver ni en presentationsfilm? Lanserar ni en ny tjänst eller produkt? Kanske en jul eller sommarhälsning? Oavsett syfte så vet vi på FIVE Sweden hur ni når fram till den som tittar. Vi projektleder, filmar, klipper och levererar. På den tid vi kommit överens om.

Vad har du för filmidé?

FIVE står för FILM och LIVE. Den rörliga bilden är en del av vårt DNA. Antalet filmproduktioner uppgår till flera tusen och det kan låta klyschigt, men övning ger färdighet.

Som en intervju med er nya vd, ett inslag på er konferens, en sammanfattning av ert event eller ett kundcase.

Oavsett vilken typ av film du har behov av kan du vara helt säker på att vi levererar det du vill ha. Vi filmar, redigerar, fixar grafiken och hjälper dig med allt innehållsarbete. 

FIVE Sweden kan hjälpa dig med olika typer av film, till exempel:

Utbildningsfilm
Antingen görs hela utbildningen som en film, eller så är den en del av det du presenterar.

Intervjuer
Förvandla den planerade skrivna intervjun till något som engagerar. FIVE Sweden hjälper till med både filmandet och intervjuandet, om det behövs.

Reportage
Beroende på sammanhang kan reportaget vara ett effektivt sätt att berätta en historia. FIVE Sweden har lång erfarenhet av att bolla idéer, så att din historia berättas på det sätt du vill. Varför inte göra det inramat som en Carpool karaoke nästa gång?

Kundcase
Ett “enkelt” sätt att inspirera, både internt och externt, är att intervjua era egna kunder. Men vad ska de prata om? Det hjälper innehållsproducenterna på FIVE Sweden till med. Ett kundcase lever ofta över tid – som en del av ert event, via sociala medier till er hemsida.

Highlight-film från ditt event
Trevliga minnen ska bevaras. Ett sätt är att dokumentera er fest, kick off eller stormöte. Ett bättre sätt att skapa intern stolthet finns inte. Och varför inte använda förra årets highlights som en del av inbjudan till nästa års event?

Hållbarhetsfilm
Ge liv till er hållbarhetsrapport! En sammanfattande film av ert hållbarhetsarbete tar den från en pdf alldeles för få läser, till något som skapar stolthet och intresse. 

Några andra av våra produktioner

Hör gärna av dig

Eller om du hellre vill mejla, klicka nedan. Eller gå in på Kontakt i menyn längst upp. Där hittar du våra personliga adresser.

info@fivesweden.se

 

Kontaktform