Grafitti, film och event har mer gemensamt än du tror

Bilden ovan är en grafittimålning gjord av oss på FIVE Sweden. Vi kan ingenting om grafitti och vi hade bara en timme på oss. Resultatet ser du ovan, och vi är faktiskt inte så lite stolta över vår prestation.

Skälet till att vi lyckades är samma skäl som gör att vi levererar film, event och studiosändningar av hög kvalité – vi gör det tillsammans. För oavsett om vi ska måla grafitti eller arrangera konferens för 500 personer, så behövs en projektledare med koll på helheten, en producent med koll på budskapet och några till som gör jobbet.

Jämförelsen med grafittin haltar dock på en punkt. För till din inspelning, film eller event kommer vi ha planerat och funderat betydligt längre än en timme. Och vi på FIVE Sweden är med dig hela vägen från idé till färdig produktion.

Film

En film kan självklart ha olika syften, och olika målgrupper. Vi kan vara lite petiga med ”varför” och för ”vem”. Men det är vi bara för att vara säkra på att din film både når ut och når in. Oavsett om den handlar om dig, en produkt, en tjänst eller något helt annat.

Event

Oavsett om ni är 50, 500 eller 5000, på det egna kontoret eller i Globen, så vet vi vad som krävs. På FIVE Sweden är vi specialister på göra ditt event till något alldeles extra. Vi tar ansvar för helheten eller den del du behöver hjälp med. Precis som vi har gjort i över 25 år.

Studio

Studioproduktioner har en särskild puls. Det är här och nu. Oavsett om det är live eller inspelat. En professionell studioinspelning skapar den närvaro du ofta ser på tv och är något helt annat än att bara filma av ett event. Vi hjälper dig att ta fram till exempel manus, grafik, vinjetter och förinspelade intervjuer. Kort sagt det innehåll du behöver.

Och här är några av de företag vi jobbat med

Spela upp

Vill du veta mer?

Hör av dig, så tar vi en diskussion om dina idéer och behov.

Kontakta oss