Eventproduktion

Ett bra event skapar engagemang, stolthet och affärer.

Vi är specialister på att göra din konferens eller kundevent till något ni pratar om även efteråt. Vi hjälper dig med allt från strategiska frågor till konkret innehåll. Och vi är självklart med på själva genomförandet.

Allt sitter i detaljerna.

Ditt event handlar om affärsnytta. Det ska resultera i ett starkare varumärke, fler affärer eller stoltare medarbetare. Det ska stärka relationer, öka kunskap och öppna nya dörrar.

Med passion, erfarenhet, kreativitet och smidighet producerar vi stora och små, externa och interna, digitala och fysiska event. Ditt varumärke förtjänar det bästa och därför tar vi hand om det mesta för att ditt event ska bli en succé. 

Det innebär exempelvis att vi kan hjälpa till med format, innehåll, manus, förinspelade inslag, moderator, underhållning och även hantera all den teknik och scenografi ni kan behöva. Vi kan också hjälpa till med den grafiska inramningen.

FIVE Sweden kan bland annat hjälpa till med följande:

Kick off
Hur skapar vi energi inför det nya året eller den nya strategin? Vi fyller din kick off med innehåll så att dina kollegor både ska förstå och tro på vägen framåt. Vi hjälper också till med kreativa aktiviteter under dagen, workshops eller externa talare. Och självklart håller vi även i festen på kvällen, om det behövs.

Kundträff
FIVE Sweden har genom åren genomfört fler kundträffar än vi kan räkna. Det betyder att vi vet vad era kunder och leverantörer vill ha. Vi har lång erfarenhet av att anpassa budskapen för att produktionerna ska tilltala en målgrupp ur ett kund- och säljande perspektiv.

Konferens
Med fokus på både teknik och innehåll arbetar vi på FIVE Sweden tillsammans med er för att säkerställa en minnesvärd konferens. Oavsett om det bara är en mindre grupp eller större del av företaget. 

Företagsfest
Vi vet hur du ska rama in din fest på företaget för att reaktionen på kontoret dagen efter ska bli “men så trevligt”! Och vi hjälper dig med allt från att hantera anmälningar till innehåll och grafisk produktion.

Några andra av våra produktioner

Hör gärna av dig

Eller om du hellre vill mejla, klicka nedan. Eller gå in på Kontakt i menyn längst upp. Där hittar du våra personliga adresser.

info@fivesweden.se

 

Kontaktform