Några av våra kunders berättelser

Här nedan hittar du ett urval av vad våra kunder har gjort. Vi hoppas det kan ge dig lite mer inspiration.

Filmproduktion

Hållbarhetsfilm

Ert arbete med hållbarhet är för viktigt för att bara samlas i en pdf-rapport. En sammanfattande film gör det viktigaste i rapporten mer tillgängligt för era anställda, kunder och partners.

Studioproduktion

Martin & Servera

Martin & Servera är Sveriges ledande restauranggrossist. Med syftet att ge inspiration och kunskap till restaurangbranschen har FIVE Sweden producerat en serie webbinarier med externa talare i branschen, om aktuella ämnen och med kock och matlagning á la TV4 Nyhetsmorgon.

Studioproduktion

Global Challenge Foundation

Global Challenge Foundation arbetar med globala hot mot mänskligheten. Med studio-formatet “New Shape Forum” presenterades deras årliga Riskrapport. Experter från hela världen deltog, både på plats i studion och via länk. FIVE Sweden ansvarade för produktion, grafik och innehåll.

Studioproduktion

Volkswagen

Vad göra när man inte kan ses fysiskt? FIVE Sweden och Volkswagen Sverige tänkte nytt, och byggde därför upp en studio på Volkswagens huvudkontor i Södertälje. En tidigare fysisk konferens blev digital, ett format som gjorde det möjligt för målgruppen att ta till sig nyheterna på en tid och plats som passade bäst.

Studioproduktion

Junglemap Talks

Företaget Junglemap skräddarsyr utbildningar inom “nano-learning”. En metod som skapar förändring genom lärande, med mätbara resultat. FIVE Sweden tog fram formatet “Junglemap Talks”, som består av tre olika studio-producerade program med externa experter inom lärande och säkerhet.

Studioproduktion

Coop Check-in

Check-in är coops tv program som levererar senaste nytt till leverantörer och kunder en gång i kvartalet likt ett aktuellt nyhetsbrev. Det halvtimmeslånga programmet ramas in av grafiska element och inspelade inslag, tillsammans med studiosnack runt desken. Inspelningen sker på Coops kontor där studion byggs upp inför varje inspelning.

Eventproduktion

Noresdagen

Nores är en medlemsorganisation inom hotell och restaurang-branchen. Under Noresdagen samlas deras leverantörer och medlemmar i två dagar för ett fysiskt event. Det är en mässa, föreläsningar och debatter. Det hela avslutas med mingel och galamiddag. FIVE Sweden producerar, projektleder och hanterar alla de hundratals detaljer som ett sådant här event består av. I detta ingår även anmälningar och hotellbokningar.

Filmproduktion

Outdoor Impact

Företaget Outdoor Impact mäter utomhusreklamens räckvidd och samlar in data på vilka platser som når flest människor. I den här filmen tog vi oss ut på stan för att skapa en film inför lanseringen av deras nya mätverktyg. Filmen visar utomhusreklamens synlighet genom illustrerande bilder, text och grafik.

Studioproduktion

Prisjakt – IO Tech Live

Prisjakt är en av Sveriges största prisjämförelse-sajter. Med ett tydligt konsument-fokus vill Prisjakt bidra till att du inte bara hittar bästa pris, utan du också avstår köp baserat på den information de tillhandahåller. IO Tech Live är Prisjakts årliga interna digitala event. Kontoret i Malmö byggs om till tv-studio med live-band, föreläsare och inspiration. 2021 var IO Tech Live ett program med totalt 12 timmar live-sänt innehåll.

Studioproduktion

PostNord Strålfors – Smarter Communication Summit

Genom PostNord Strålfors tjänster passerar över 1 miljard transaktioner per år. Visionen är att digitalisera kundkommunikationen. Att göra den smartare. Därför genomför Strålfors ”Smarter Communication Summit”, en livesänd studioproduktion som sänds samtidigt i fyra nordiska länder. FIVE Sweden producerar allt innehåll, projektleder och planerar alla inslag, manus och genomförande.