Studioproduktion

Den lilla intima studion eller behöver du 12×3 meter led-skärm?

Beroende på ditt behov skapar vi den personliga intervjun, eller den storskaliga produktionen med gäster och förinspelade inslag. Live eller inspelat.

Kort intervju eller live-sändning?

En studioproduktion kommunicerar något i sig. Den skapar den professionella inramning du ser på tv varje dag. Och på FIVE Sweden är vi experter på både teknik, innehåll och produktion. Det betyder att vi är med hela vägen från idé och planering till genomförande och slutleverans av din produktion. Vi kan även bygga upp studion på ert kontor. 

FIVE Sweden kan hjälpa till med:

Manusarbete
Att få fram det viktigaste budskapet på ett enkelt sätt kan vara en utmaning. På FIVE Sweden är vi kommunikatörer och journalister och det bollplank du behöver i allt manusarbete.

Moderator/programledare
En moderator är inte bara någon som ställer frågor. Moderatorn är framför allt tittarens guide och för programmet framåt. Det kan vara en intern, extern eller från FIVE Sweden. Oavsett ser vi till att ditt program leds professionellt från start till mål.

Förinspelade inslag
Ett förinspelat inslag skapar dynamik i ditt program. Det kan fungera som introduktion till en diskussion i studion eller som sammanfattning av det som nyss diskuterats. Ett inslag är en av flera byggstenar i ditt program för att skapa intresse och rätt tempo i programmet.. Vad det ska handla om är en del av det redaktionella arbetet mellan er och oss.

Talarstöd
Vi vet hur vi gör dig trygg framför kameran och hur du når din publik.

Grafisk inramning
Baserat på er grafiska manual tar vi fram allt det där som ramar in ert program. Som vinjetter, bakgrunder, namnskyltar och presentationer. En snygg grafisk inramning är en viktig skillnad mellan ett professionellt producerat program och ett vanligt digitalt möte.

Några andra av våra produktioner

Hör gärna av dig

Eller om du hellre vill mejla, klicka nedan. Eller gå in på Kontakt i menyn längst upp. Där hittar du våra personliga adresser.

info@fivesweden.se

 

Kontaktform