STUDIOPRODUKTION

I vår studio i centrala Stockholm kan vi skapa en professionell inramning för videokonferens och digitala möten. Vi kan också hjälpa dig att bygga upp en enkel och proffsig studiomiljö på kontoret eller erbjuda en extern studio som är anpassad för såväl presentationer och föreläsningar som för mer utvecklade programformat med olika spelplatser.

Interaktivitet

Vi har olika lösningar för att deltagarna ska kunna interagera och kommunicera digitalt. Koppla upp deltagare från andra platser via videolänk eller samla in frågor via digitala mötesportaler eller sociala medier och låt dem besvaras av dem som medverkar framför kameran.

Distribution

Vi hjälper dig med en anpassad lösning för hur din målgrupp kan ta del av en sändning eller inspelning – live eller on demand. Allt från en publik distribution på sociala plattformar till en skyddad sändning för internt bruk.

Christine Sandmark PostNord Strålfors:
FIVE Sweden hjälpte oss att framgångsrikt ställa om vårt årliga kundevent Smarter Communication Summit till ett nordiskt digitalt event. Ett fantastiskt bra samarbete med studioproduktion och livesändning. Eventet blev en succé!

 


Kundcase studioproduktion

PostNord Strålfors digitalt event 2020